4/07/2013

Kyckling med mango & gräslökssås

2 portioner

300g kycklingfilé
50g gul lök
50g röd paprika
20g rökt kalkon
knorrs kycklingkrydda, peppar

100g kesella
20g mango
ca 5g gräslök
vatten
salt, peppar

200g broccoli
140g röda linser

Skär kycklingfilén i mindre bitar, ca 2x2 cm. Hacka lök, paprika och kalkon. Hetta upp LITE olivolja i en stekpanna. Krydda kycklingfilén, sedan fräs. Tillsätt lök och paprika och låt de stekas med till de mjuknar. Tillsätt kalkonen och dra av pannan från plattan.

Mixa kesellan med mangon. Tillsätt vatten tills du får den konsistens på såsen som du önskar. Krydda nu med salt och peppar och tillsätt sist gräslöken.

Servera med kokt broccoli och röda linser.

Jag vet fortfarande inte varför bilderna vrider sig åt fel håll!! :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar