1/08/2013

7 januari 2013

Första träningspasset, på jag vet inte hur länge, är nu avklarat. Känns så jävla skönt att komma igång igen! Idag blev det ett gammalt Bodyrock pass, från Zuzanas tid :) 20 minuter högintensiv intervallträning, så här såg det ut:

It's so on right now!

Sätt intervalltimern på 10+50x20

Sandbag swing: 27, 22
Crossed leg burpee: 7, 8
Turkish jump up: 9, 9
Crab to toe touch: 34, 32
Foot elevated squat R: 16, 15
Foot elevated squat L: 17, 16
Burpee+ knee raise: 7, 5
Mountain climber: 81, 65
Squat sandbag lunge: 6, 5
R. push up + prisoner get up: 6, 5


Dagens middag

2 portioner
300g hokifile (eller annan vit fisk)
200g wokgrönsaker (Malaya mix)
25g purjolök
2 vitlöksklyftor
100g potatis
En klick kesella

Koka potatisen och sätt ugnen på 200 grader. Salta och peppra fisken. Häll ner de frysta wokgrönsakerna i en plastburk med lock, salta lite grann och kör sedan in i mikron 2-3 minuter. Hacka purjolök och vitlök och blanda det med wokgrönsakerna. Lägg fisken i en ugnsfast form, täck den med grönsakerna och ringa över lite olivolja. In i ugnen ca 20 minuter. Servera med en klick kesella. MUMS!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar