Första träningspasset, på jag vet inte hur länge, är nu avklarat. Känns så jävla skönt att komma igång igen! Idag blev det ett gammalt Bodyrock pass, från Zuzanas tid :) 20 minuter högintensiv intervallträning, så här såg det ut:
It's so on right now!
Sätt intervalltimern på 10+50x20
Sandbag swing: 27, 22
Crossed leg burpee: 7, 8
Turkish jump up: 9, 9
Crab to toe touch: 34, 32
Foot elevated squat R: 16, 15
Foot elevated squat L: 17, 16
Burpee+ knee raise: 7, 5
Mountain climber: 81, 65
Squat sandbag lunge: 6, 5
R. push up + prisoner get up: 6, 5
Dagens middag
2 portioner
300g hokifile (eller annan vit fisk)
200g wokgrönsaker (Malaya mix)
25g purjolök
2 vitlöksklyftor
100g potatis
En klick kesella
Koka potatisen och sätt ugnen på 200 grader. Salta och peppra fisken. Häll ner de frysta wokgrönsakerna i en plastburk med lock, salta lite grann och kör sedan in i mikron 2-3 minuter. Hacka purjolök och vitlök och blanda det med wokgrönsakerna. Lägg fisken i en ugnsfast form, täck den med grönsakerna och ringa över lite olivolja. In i ugnen ca 20 minuter. Servera med en klick kesella. MUMS!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar