Vitlöksräkor med bulgur, tsatsiki och kokta grönsaker (ca. 350 kcal)
1 port
150g räkor
0,25 - ½ gul lök
1-2 vitlöksklyftor
1 tsk olivolja
50g broccoli
50g morötter
25g bulgur
salt och peppar
Skala och skiva morötterna i grova bitar. Koka moröttrna i ca. 8 minuter. Dela broccolin i mindre buketter, häll ner broccolin tillsammans med morötterna, låt sedan koka ytterligare 5-10 minuter.
Koka bulgur enligt anvisningarna på paketet.
Skala räkorna, hacka lök och vitlök. Hetta upp oljan i en wok-/stekpanna tillsätt lök och vitlök och låt löken bli mjuk och genomskinlig innan du tillsätter räkorna. Värm på räkorna i ca. 2 minuter.
Servera med Tsatsiki.
MUMSFILLIBABBA!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar